Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gradin13/public_html/wp-content/themes/kiddo-turf-parent/theme_config/theme_includes/THEME_FUNCTIONS.php on line 1313

Metode

montessori

Grădinița Oac își propune sa aducă o viziune noua cu privire la educatie, prin grija și dragostea pentru cei mici, prin blandete și incurajari și prin asigurarea un climat cald în care cei mici sa crească și să se dezvolte armonios.

Transformam întreg spațiul într-un mic univers familial, un mic ‘acasa’ pentru ca cei mici sa se desprinda mai usor de parinti si sa capete incredere in noul mediu spre care pasesc.

Cosideram ca este esential ca partea emotionala sa aiba o insemnatate aparte si credem ca intelegerea emotiilor sunt cheia spre sufletul unui copil.

Nu folosim pedeapsa si plecam de la premisa ca respectul unui copil se castiga in timp si nu se impune prin metode coercitive.

Copiii sunt incurajati sa se dezvolte si sa se exprime liber, respectand anumite limite care confera siguranta si ajuta la sudarea micii comunitati din care fac parte.