Orășelul copiilor în cartierul Avantgarden

Orășelul copiilor în cartierul Avantgarden

Vacanța de vară începe oficial printr-o zi întreagă de distracție și jocuri: duminica 22 iunie 2014, începând cu ora 10:30, copiii sunt așteptați în Orășelul Copiilor în zona centrală din Avantgarden3 Brașov!

Jocul este o metodă valoroasă prin capacitatea sa de a-i ajuta pe copii să se integreze în mediul natural şi social și de a înțelege lumea înconjurătoare. Astfel, întreaga zi este dedicată distracției în cadrul Orășelului Copiilor, unde cei mici și mari sunt aşteptaţi să participe la o zi întreagă de activităţi și concursuri, dar și să cunoască și să interacționeze cu instituții reale (Poliția, Pompierii, Jandarmeria, Ambulanța, Smurd).

Dintre activitățile acestei zile: experimente astronomice, jocuri educative, concursuri, ateliere de creație, trageri cu arcul, aeromodele, Darts, demonstrații, club de orientare în natură, facepainting. Accesul la eveniment este gratuit pentru toți participanții.

Va fi o zi plină de culoare și veselie! Bineînțeles, rolul acțiunii este și de a lega noi prietenii, deoarece în orice oraș este extrem de importantă comunitatea! Pentru a le face ziua mai frumoasă, por fi prezenți clowni veseli, precum și trupa de teatru Arlechino, care va juca piesa Hansel și Gretel.

No comments yet.