Impresii

Ramona C.Ramona C

La Grădinița OAC apreciez mediul primitor, accentul pus pe mâncarea proaspătă, sănătoasă și gustoasă, dar și activitățile diversificate pe care le fac copiii în vederea devoltării unei personalități armonioase (balet, ieșiri în aer liber, ateliere de creație ș.a.)

 

Claudia H.
Claudia-H

Cel mai mult îmi place relația frumoasă pe care copiii o au cu educatoarele și îngrijitoarele. Copii au parte atât de activități educative, cât și de condiții foarte bune în care să își desfășoare activitățile (săli de clasă moderne, dotate corespunzător cu materiale didactice și jucării, grupuri sanitare curate, loc de joacă în curte etc).

 

Aurelian V.

Pe lângă educație, doamnele și domnișoarele educatoare implică părinții în activitățile grupei, și nu ignoră aportul părintelui. Avem deschisă la Grădinița OAC și o pagină de facebook, unde sunt postate poze cu cei mici din activitățile desfășurate. Una peste alta, recomand deschis această grădiniță…

 

Cristina F.

Când se apropie perioada grădiniței, fiecare părinte simte emoții puternice si caută acel loc special, unde cel mic trebuie să crească, să se dezvolte, să se acomodeze cu noul lui mediu. DeF-Cristinași în prezent sunt multe variante, în sufletul meu exista dorința ca trecerea aceasta să se facă cu blândețe. Imi doream atât de mult să fie o gradiniță cu un personal care să-i ofere copilului un mediu adecvat, ca o a doua familie… Acum zâmbesc mulțumită, de doi ani de când vine la Grădinița OAC, ne bucurăm de toate condițiile: educație frumoasă, alimentație adecvată, atenție, afecțiune, un loc atât de frumos, cu multe posibilități puse în favoarea copiilor, unde învață multe lucruri, unde merge cu plăcere dimineața. Este un loc special, acea grădiniță pe care mi-o imaginam ca părinte.