Personal

Eliza Cristea Oneci
educatoare

Teacher Eliza își petrece fiecare zi printre broscuțele ei vesele și talentate de la grupa mijlocie. Este o persoană veselă, jucăușă, plină de viață, optimistă, visătoare…dar atentă mereu la cele mai mici detalii. Cel mai mult pe lumea asta iubește copiii, îi place să pătrundă în universul lor plin de farmec, să îi asculte, să-i înțeleagă, să se bucure de zâmbetele lor calde, de privirea lor senină, de gesturile lor sincere.

Consideră că are cea mai frumoasă meserie din lume, meserie care îi umple inima de bucurie și împliniri. Fiecare mică minune din preajma ei reprezintă o parte importantă din sufletul său, iar acest lucru se vede în activitatea de zi cu zi, ori de câte ori îi privești împreună.

1 Comment Added

Join Discusion
  1. Tot personalul gradinitei este amabil, deosebit, Nina a ales un grup de oameni minunati, asa ca ea. Pe Eliza o iubim inca din prima zi, cand a luat sub aripa ei cele mai dragi fiinte din viata noastra, pentru noi este cea mai speciala educatoare, face parte din familia noastra. Iti multumim Eliza
    October 27, 2015 Reply